Momenten om samen te roeien

Geplaatst op 25-05-2022  -  Categorie: Algemeen

Momenten om te roeien…..

Wekelijks zijn er heel wat momenten dat er binnen onze club gelegenheid is om met meerdere mensen te roeien, zonder dat dit echte vaste groepen zijn. We bedoelen hier met name mensen die hun C-brevet (vaak aangevuld met het Stuur-brevet) hebben. Dit kan zijn tijdens:

  1. De zg. instuif-momenten. Iedereen die zin heeft om te roeien kan dan zonder aanmelding komen. Samen wordt dan op basis van wensen en roeikunde boten met roeiers samengesteld. De huidige instuif-momenten zijn:

  • Maandagochtend 09.30 u.
  • Woensdagmiddag 13.30 u.
  • Vrijdagochtend 09.30 u.

  2. De momenten dat leden samen een groep vormen die, ook vaste tijden in de week met elkaar hebben afgesproken, al dan niet gekoppeld aan de afspraak om elkaar per keer op de hoogte te houden wie er komt of niet komt via een app-groepje of via het systeem van de website "Afspreken.nl". 

We weten dat er best leden zijn, die soms of vaak op zoek zijn naar de mogelijkheid om momenten te roeien, maar niet weten bij wie en wanneer ze kunnen aansluiten bij een groep. Via dit berichtje willen we een oproep doen: als er groepen zijn die het oké vinden dat er leden zich elke keer of af en toe ook kunnen melden bij hen, dan willen we graag dat dit aan ons gemeld wordt. Op deze wijze willen we voor alle leden de mogelijkheid uitbreiden om met elkaar te roeien (eitcader.[antispam].@maastrichtsche.nl).

Tevens zal er bekeken worden om het aantal instuif-momenten uit te breiden, en dat gericht op m.n. de avonduren en de weekenden. Mogelijk zijn er andere ideeën om de gezamenlijke roeimomenten binnen onze club uit te breiden. Laat dit aan ons horen welke wensen en ideeën er zijn. Afhankelijk van de reacties zullen we dan i.s.m. het bestuur proberen om de momenten om samen te roeien binnen onze club uit te breiden.